Job

PËRKUJDESËS PROFESIONAL- INFERMIER (PFLEGEFACHKRAFT)

Wer sind wir? Wir sind ein Zusammenschluss von erfahrenen Personal- und Pflegeexperten mit einem gemeinsamen Ziel: Wir möchten die Pflegebranche verändern!

Wie wir das angehen? Wir setzen dich in unseren Mittelpunkt, denn DU musst glücklich sein in deinem Job. Nur dann kannst du mit dem Herzen bei der Sache sein. Wir betreuen ausschließlich Kliniken und Pflegeeinrichtungen, die eine gute und gesunde Pflege leben, statt nur auf Profit zu schauen.

PËRKUJDESËS PROFESIONAL- INFERMIER  (PFLEGEFACHKRAFT)

Agjencia e punësimit "Persona Medical" është në kërkim ndërkombëtar për staf mjekësor - veçanërisht për infermier që e kan të njohur Diplomen në Gjermani.

Ne punojmë me Klinika të përzgjedhura në tërë Gjermanin. Ju hapim dyer dhe ju ofrojm punësimin ne Klinikat ku Punëtori dhe kujdesi per Pacijentat është në vend të par

Kërkesat tona: 

  • Një nivel trajnimi ekuivalent me kualifikimin gjerman si infermiere ose specialiste

(p.sh. Bachelor i Shkencave në Infermieri)

  • Njohja zyrtare e diplomes në vendlindje
  • Së paku dy vjet përvojë profesionale
  • Njohja e gjuhes Gjermane në nivelin B2

Aplikimi bëhet përmes Email s.redza@personamobile.de

Ju lutem e dergoni CV-in e kompletuar.

Për informacione shtesë Personat e interesuar mund të vizitojn Webfaqen : https://www.personamedical.de/pflegekraft/ 

Ose të na kontaktojn direkt:

Senad Rexhaj

Telefon: + 49 (0) 69 97 32 98 33 - 4

Email: s.redza@personamobile.de