business

Kërkesë për ofertë

 • star Publikuar: 25-05-2023
 • star Skadon: 06-06-2023
Kompani Kosova Education Center (KEC)
Kategori Të tjera
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 3745

Kërkesë për ofertë

Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) fton kompanitë e interesuara të paraqesin ofertat e tyre për:

Ndërtimi i bazamentit dhe konstruksionit për ashensor, si dhe pajisjen me ashensor

Të interesuarit mund të shkarkojnë dosjen e tenderit në këtë vegëz:

http://kec-ks.org/news/kerkese-per-oferte-6/

Ofertat duhet të dërgohen në zarf të mbyllur në adresën e cekur më poshtë deri më:

6 Qershor 2023 në ora 16:00

Qendra për Arsim e Kosovës

Kompleksi i shkollës “Milleniumi i tretë”

Rr. “Qëndresa”, Nr.48, Matiçan

10000 Prishtinë, Kosovë

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023