business

Prezantues/e mjekësor/e

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani NIKA PHARM SH.P.K.
Kategori Farmaceutike
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Pejë, Gjakovë, Istog, Klinë
Shikime 2049

Në kuadër të zgjerimit të kompanisë tonë “Nika Pharm Sh.p.k” - Prishtinë, shpallim:

KONKURS

Për Prezantues/e mjekësor/e

Për rajonin e Dukagjinit

Përgjegjësitë:

 • Të prezantojë produktet e përfaqësive që në posedojmë tek profesionistët përkatës shëndetësorë;
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurencën, çmimet, promocionet, marketingun);
 • Të bëjë raporte kur kërkohet nga hierarkia;

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Mjekësisë drejtimi: Farmaci, Stomatologji, Mjekesi e përgjithshme, Infermieri, Mami, Biokimi Laboratorike, Fizioterapi; Fakultete ku i përfshirë në kurrikulë është marketingu dhe shitja.
 • Kandidatet me përvojë pune si Prezantues/e mjekësor/e, kanë përparësi;
 • Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
 • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
 • Të posedojë patent shofer, kategoria B;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën:

info@nikapharm.com

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023