business

Punonjës në prodhim të produkteve të mishit (4)

 • star Publikuar: 24-04-2023
 • star Skadon: 30-05-2023
Kompani Kuvilab
Kategori Prodhimtari
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 5839

Pozita: Punonjës në prodhim të produkteve të mishit - 4 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Punonjësit do të angazhohet në procesin e prodhimit të produkteve të mishit.

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të jenë të shkathët dhe të kenë aftësi të shkëlqyera të punës.
 • Të jenë të përpikët në punë.

Kandidatët e interesuar mund të vijnë të selia jonë në Bardhosh, Prishtine ku do të drejtohen më tej te menaxheri i fabrikës për intervistë.

Po ashtu, kandidatët mund të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: kujtimtalla@kuvilab.com a po ne numrin e telefoni +38349474848. Pas përzgjedhjes fillestare nga kandidatët potencial mund të kërkohet vërtetimi që nuk është nën hetime.

Vendi i punës: selia e kompanisë – Bardhosh.

Konkursi është i hapur deri më 30.05.2023.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023