Job
 • Kompani: Fortrade Ltd
 • Lokacioni i punës: Te gjitha qytetet
 • Publikuar: 12-09-2022
 • Data e përfundimit: 26-09-2022
 • Kategori: Shitje

Salesperson (Account Manager)

Lideri botëror i tregtimit online është duke zgjeruar biznesin e tij dhe publikon vende të lira pune për ekipin e tij në tregun Shqiptar:

Salesperson (Account Manager)

Nëse keni aftësi në shitje, apo thjeshtë doni të avancoheni në atë drejtim, atëherë vendi juaj është tek ne!

Paga fikse më e lartë në këtë industri është e garantuar!

Puna është në një zyrë moderne në BEOGRAD në një ambient të këndshëm dhe dinamik

Kemi nevojë për një kandidat që i plotëson kushtet e mëposhtme:

 • Eksperiencë pune në shitje, me aftësi të mira për të fituar klientë (e preferuar)
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Të jeni një person shumë i motivuar me një ambicie të madhe për zhvillimin e karrierës në shitje

Çfarë ofrojmë?

 • Pagën më të lartë fikse në këtë industri + bonuse të pakufizuara!
 • Mundësinë e avancimit të shpejtë, me rritje të pagës fikse dhe bonuseve
 • Punën me softuerët dhe platformat më të avancuara për tregtimin online në tregjet botërore financiare.
 • Punën për një nga shtëpitë kryesore të brokerimit në botë
 • Të bëheni pjesë e ekipit Shqiptar në një mjedis ndërkombëtar të punës - kolegët tanë janë nga vende të ndryshme të botës.
 • Gjatë kursit një javor, akomodimi i siguruar nga kompania.
 • Asistencë gjatë akomodimit pasi të keni filluar punën me ne.

Jeta sociale e kompanisë:

 • Fruta të freskëta të stinës në një mjedis të shëndetshëm
 • Palestra dhe fitnesi janë të paguara
 • Biblioteka dhe Play station corner
 • Festat Happy Friday 
 • Team buildings - team building tematik në bazë mujore (bowling, piknik, çiklizëm, skara, kinema…)

Na dërgoni CV-në tuaj në gjuhën anglize në besart.fetahi@fortrade.com. Bashkohuni me ekipin tonë dhe ndërtoni karrierën tuaj përmes kësaj pune sfiduese në një atmosferë të këndshme. Kandidatëve të përzgjedhur u garantojmë kushte të shkëlqyera për punë dhe fitime.

Ky punëdhënës u përgjigjet aplikacioneve tuaja