business

Menaxher, Zv.Menaxher, Furnizues, Sektorist/e, Arkatare, Depoist

 • star Publikuar: 09-01-2023
 • star Skaduar: 08-02-2023
Kompani Super Viva
Kategori Menaxher/e
Numri i pozitave 6

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-në dhe dokumentet tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@super-viva.com

Tel - 048 902 224

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Communication Manager

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023