business

MASSA Restaurant shpall vende te lira pune (5)

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani Massa Restaurant
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 5
Vendi i punës Mazgit
Shikime 2740

MASSA Restaurant, shpall konkurs pune për këto pozita:

 • Shankist
 • Kamarier
 • Picamen
 • Ndihmes kuzhinier
 • Kuzhinier
 • Enlarse

Kandidatët e interesuar mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 44 404 505 apo përmes e-mail adresës: Massa-restaurant@hotmail.com

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023