business

Rrobaqepës/Rrobaqepëse me makinë (2)

 • star Publikuar: 06-09-2022
 • star Skadon: 05-10-2022

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Persona Mobile
Kategoritë Ndërtimtari
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Fulda
Shikime 1804

Rrobaqepës / Rrobaqepëse me makinë

Persona Mobile bashkëpunon me kompani të mesme dhe të mëdha në të gjithë Evropën.

Persona Mobile qëndron për dialog kompetent me klientët dhe garanton mbështetje individuale, profesionale. Ne arrijmë besueshmërinë dhe motivimin përmes vlerësimit të punonjësve tanë, si dhe pagës solide dhe të ndershme.

Për Puntorinë tonë të re në qytetin Fulda të Gjermanisë kërkojmë 2 Rrobaqepës/ Rrobaqepëse me makinë 

Detyrat tuaja:

 • Qepja e materialeve të ndryshme për zonën industriale

Profili juaj:

 • Përvojë pune në fushën përkatëse
 • Njohuri të gjuhës Gjermane së paku në nivelin A2

Kontrata bëhet direkt me Kompaninë Gjermane Persona Mobile, Pagesa dhe benefitet tjera në baze Ligjit të Punësimit Gjerman.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-in në email s.redza@personamobile.de mundësisht në gjuhen Gjermane

Persona Mobile

Personaldienstleistungen GmbH & Co. KG

Heinrichstraße 64

36043 Fulda

Senad Rexhaj

Telefon: + 49 (0) 69 97 32 98 33 - 4

Email: s.redza@personamobile.de

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023