Job

Ass.Adminstrativ, Arkatare, Shitëse/Shites, Depoist, Monter, Ndihmese

Kompania BEGHLER ( Mega star 1) ndodhet në fazën e zgjerimit të saj.

Lideri paisjeve Elektrike dhe ndriqimit ne treg ben thirje qe të aplikoni ne keto pozita :

Ass.Adminstrativ,

Arkatare,

Shitëse/Shites,

Depoist,

Monter

Ndihmese

Ju mund te aplikoni ne emailin info@beghlerks.com ose ne piken tone te shitjes ne adresen Arban /Prizren.

Behuni pjese e zgjerimit dhe suksesit ne kompanin tone!