business

Inxhinier/e i/e Ujërave të Ndotura dhe Industriale (1), Zyrtar/e për Projektim dhe Zhvillim (Prizren 1), Lexues/Shpërndarës i faturave/arkëtues (Prizren 1), Punëtor Fizik (3)

 • star Publikuar: 14-09-2022
 • star Skaduar: 28-09-2022
Kompani K.R.U Gjakova
Kategori Inxhinieri
Numri i pozitave 1

Browser-i juaj nuk e përkrah formatin PDF

Shkarkoje këtu

Shpalljet e fundit

Operator me gjuhë Gjermane, Franceze

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

SHËRBIM NDAJ KLIENTIT (M/W/D) POROSI ...

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 27-01-2023

Call Center Agent (m/w/d) German

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 27-01-2023

Software Engineer - Java (Mid/Senior)

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

Software Engineer - .NET (Mid/Senior)

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

Quality Assurance Engineer – Manual/A...

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

SCRUM Master

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

Talent Acquisition Specialist

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022