business

SHITËSE (2)

 • star Publikuar: 19-09-2022
 • star Skaduar: 18-10-2022
Kompani Schafer
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1

SCHAFER – ALBI MALL - PRISHTINE

Nr i tel : 044-139-122

POZITA : 2 SHITËSE

Përshkrimi i detyrave të punës :

 • Menaxhimi i klienteve dhe shitja ditore 
 • Renditja e mallit në dyqan sipas rregullave
 • Mirëpritja e konsumatoreve 
 • Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve 
 • Mban dyqanin të pastër 
 • Përcjell rregullat e dyqanit dhe menaxhmentit 
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti 
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme :

 • Të jetë i shoqërueshëm 
 • Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat 
 • Të pranoj menaxhimin dhe orientimin 
 • Të jetë i gatshëm të punoj në ekip 
 • Të jetë i gatshëm të punojë orë shtesë (Nëse kërkohet) 
 • Të njohë së paku një gjuhë të huaj

Kualifikimet :

 • Shkollimi i mesëm apo Bachelor 
 • Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi. 

Të interesurat mund të dërgojne CV (Resume) dhe nje fotografi përmes:
Email: albanetah@gmail.com
 

Shpalljet e fundit

Operator me gjuhë Gjermane, Franceze

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

SHËRBIM NDAJ KLIENTIT (M/W/D) POROSI ...

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 27-01-2023

Call Center Agent (m/w/d) German

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 27-01-2023

Software Engineer - Java (Mid/Senior)

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

Software Engineer - .NET (Mid/Senior)

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

Quality Assurance Engineer – Manual/A...

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

SCRUM Master

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022

Talent Acquisition Specialist

 • Publikuar: 28-11-2022
 • Skaduar: 28-12-2022