business

AGJENT/E I SHITJES

 • star Publikuar: 11-05-2023
 • star Skadon: 11-06-2023
Kompani Gllareva SH.P.K
Kategori Prodhimtari
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Fushë Kosovë
Shikime 13975

GLLAREVA SH.P.K, shpall konkurs në këtë pozitë::

 • AGJENT/E I SHITJES

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • E preferuar 1 vit përvojë pune në shitje;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të aftë të punojnë në ekip dhe të pavarur;
 • Kandidatët duhet të kenë aftësi të punës ekipore dhe fleksibilitet;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të punës nën presion;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale.

Vendi i punës: LIDHJA E PEJES,ZONA INDUSTRIALE - FUSHË KOSOVË

Procesi i aplikimit:
Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) me një foto të bashkangjitur.CV mund te dorezohet fizikisht ne zyret e kompanise GLLAREVA SH.P.K me seli në Fushë Kosovë apo duket dërguar CV-në përmes e-maili në: info@gllareva.com

Për më shumë informata kontaktoni në numrin: +383 (0) 49-595-959.

Falenderojmë gjithë kandidatët për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur në vlerësimin e CV-ve do të kontaktohen për intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023