business

SHITES AMBULANTIVE

 • star Publikuar: 24-05-2023
 • star Skadon: 24-06-2023
Kompani Albanian Smart Distribution KS
Kategori Shitje
Numri i pozitave 5
Vendi i punës Të gjitha qytetet
Shikime 5627

ASD KOSOVA SH.P.K shpall konkurs

Pozita: SHITES AMBULANTIVE (5) për tërë territorin e Kosovës

ASD Kosova sh.p.k është kompani e cila merret me shitjen e lëndës së parë për ëmbëlsira.

ASD Kosova tani është duke i zgjeruar kapacitetet e saja shitëse dhe logjistike dhe për këtë arsye kërkojmë punëtorë të cilet kanë vullnet dhe ambicje per të punuar dhe të na bashkangjiten ne rrugëtimin tonë drejt rritjes dhe zhvillitmit.

Kualifikimet:

 • Niveli i mesëm i edukimit
 • I orientuar drejtë shitjes
 • Ambicioz
 • Kreativ
 • Punëtor
 • I besueshëm
 • Vetë-iniciativë
 • Të posedoj patentë shoferë të kategorisë B dhe të ketë pervojë në vozitje
 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • T’i njohë terrenet
 • Mosha e preferuar mbi 25 vjet

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë
 • Kujdeset ndaj klientit ekzistues
 • Perfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët

Të gjithë të interesuarit te dërgojnë CV-në në email adresen: info@asd-kosovo.al dhe fidane@asd-kosovo.al

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023