Job
 • Kompani: Eurogoma Sh.p.K
 • Lokacioni i punës: Gjakovë, Gjilan, Klinë, Prishtinë
 • Publikuar: 13-09-2022
 • Data e përfundimit: 12-10-2022
 • Kategori: Shitje

Arkatare (5), Vullkanizer (13)

EUROGOMA shpallë konkurs për 

 • 5 Arkatare (4 në qytetin e Prishtinës dhe 1 në Gjakovë)
 • 13 Vullkanizer (5 në Prishtinë, 3 në Gjakovë, 2 në Klinë dhe 3 në Gjilan)

POZITA ARKATARE

Detyrat:

 • Kryerja e pagesave me kesh, POS;
 • Realizimi i faturave;
 • Mirëmbajtja e arkës;
 • Raportimi tek departamenti i financave

Kualifikimi:

 • Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme;
 • Të ketë aftësi komunikuese dhe organizative;
 • Të jetë e gatshme të punoj nën presion
 • Eksperiencë
 • Preferohet të ketë përvojë në fushën e pagesave me kesh/kartelë.

Aplikimi bëhet duke dërguar CV në e-mail adresën tonë: administrata@eurogoma.net  Në subjekt të ceket pozita dhe qyteti për të cilin aplikoni.

POZITA VULLKANIZER

Vullkanizer në këto qytete:

Prishtinë 5

Gjakovë 3

Klinë 2

Gjilan 3

Kriteret:

 • Të ketë përvojë pune në fushën e kërkuar 
 • Paga minimale 650 Euro

Të interesuarit mund të aplikojnë në pikët tona në qytetet e cekura apo duke dërguar e-mail në: administrata@eurogoma.net