business

Zyrtare për shitje dhe marketing

 • star Publikuar: 24-05-2023
 • star Skadon: 04-06-2023
Kompani Emerald Hotel
Kategori Marketing
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 6020

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës

Pozita: Zyrtare për shitje dhe marketing (3)

Pozitat e kërkuar më lartë kanë një rol të rëndësishëm sepse Emerald Hotel ofron jo vetëm një vend pune por për më tepër një mundësi karriere në njërin nga hotelet më luksoze të Kosovës.

Nëse keni qasje kreative, kujdes ndaj klientit dhe ambicie për të ju bashkangjitur një ekipi profesional me të gjitha standardet ndërkombëtare dhe trajnime në fushën e gastronomisë, atëherë Emerald Hotel është vendi i qëlluar për ju.

Kandidati potencialë duhet:

 • Të ketë paraqitje profesionale
 • Të ketë shkathtësi dhe njohuri në gjuhën angleze e cila është e domosdoshme
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve klientëve.
 • Gatishmëri për punë me ndërrime (para dite , pas dite)
 • Të kenë eksperience ne shitje dhe marketing
 • Përparësi kanë kandidatet të cilët përpos gjuhës angleze, njohin edhe ndonjë gjuhë tjetër botërore apo ballkanike.

CV-të duhet të dërgohen në email adresën: albulena.prebreza@emeraldhotel.info

Preferohet që bashkë me CV-në të dërgohet edhe një fotografi elektronike e portretit.

Nuk pranohen forma tjera të konkurrimit (përmes ardhjes personale apo komunikimit me telefon).

Vetëm kandidatet e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023