business

Zhvillues i JavaScript për aplikacionet në Web

 • star Publikuar: 24-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 3740

Zhvillues i JavaScript për aplikacionet në Web

Ne jemi në kërkim të një Zhvillues JavaScript të aftë të bëjë bashkëpunimin në një projekt ambicioz për zhvillimin e aplikacioneve në web.

Detyrat:

 • Zhvillimi dhe zbatimi i aplikacioneve dhe sistemeve të internetit të bazuara në JavaScript
 • Analiza e kërkesave dhe krijimi i specifikimeve teknike
 • Kryerja e testeve dhe kontrolleve të cilësisë për të siguruar performancën dhe sigurinë e sistemit
 • Bashkëpunoni me ekipe të tjera për të integruar aplikacione dhe sisteme
 • Mirëmbajtja dhe zhvillimi i mëtejshëm i aplikacioneve dhe sistemeve ekzistuese të internetit

Kërkesat:

 • Përvoja e punës si zhvillues JavaScript me fokus në aplikacionet në ueb ose në një fushë teknike të ngjashme
 • Njohuri të programimit JavaScript dhe punës me korniza përkatëse si React, Vue.js ose Angular
 • Përvojë pune me HTML,CSS dhe teknologji të tjera të internetit
 • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe të zgjidhjes së problemeve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shpirt ekipor

Opsione:

 • Përvoja e punës me teknologjitë mbështetëse si Node.js ose Rubyon Rails
 • Njohuri për të punuar me zhvillimin e aplikacioneve celulare
 • Përvojë pune me infrastrukturën dhe shërbimet cloud
 • Përvoja e punës me inteligjencën artificiale dhe mësimin e makinerive

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023