Job

CALL OPERATOR (10)

NATURA THERAPY ka nevojë për:

  • CALL OPERATOR

Për punë në qendër telefonike (call center) në Gjuhën Shqipe.

Përgjegjësitë e punës përfshijnë:

  • Shitje telefonike të produkteve dhe shitje nëpërmjet rrjeteve sociale;
  • Kujdesi ndaj klientit;
  • Punë të tjera në lidhje me shitjen dhe promovimin e shërbimeve dhe produkteve të kompanisë.

Kushtet e punës:

  • Dëshirë për punë, mësim, përparim;
  • Kandidatë me ose pa përvojë pune.
  • Kandidatë mbi moshen 20 vjeqare-55 vjeqar

Paga e arritshme 250-1000 euro

Orari i punës: 6 ore ne dite

Kandidatët e përzgjedhur marrin trajnim falas të plotë (praktik dhe teorik).
Të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet mund të dërgojnë CV përmes fushës së Aplikimit të Shpejtë.
CV-të mund ti dergoni në emailin: cvnaturatherapy@gmail.com