Job

Anetar Ekipi - Kuzhine (4)

Bëhu pjesë e shtëpis së sandwich-ëve më të mirë në planet. Më posht i keni të listuara përparesit, por jo domosdoshmërisht — sepse ne mësojmë dhe rritemi së bashku.

PËRFITIMET
— Pagë mbi mesatare
— Bakshishe dhe shtesai
— Shujtë ditore
— Mundsi të lehta për ngritje në karrier

PËRGJEGJËSIT
— Përgaditja e sandwich-ëve sipas porosis
— Mikpritja e musafirëve
— Marrja e porosiva dhe pagesave (me raste)
— Marrja e porosive në telefon (me raste)
— Mirëmbajtja e kuzhinës/ pastërtis

KUALIFIKIMET/ KËRKESAT
— Përvoja e punës në restaurante është përparsi
— Përvoja e punës në restaurante të shpejta është përparsi dhe me e madhe
— Aftësi bazike kompjuterike
— Aftësi të mira komunikimi
— Dëshira për punë ekipore
— I gatshëm për punë me tension

DËRGO CV:
chopsandwichclub@gmail.com
contact@chopsandwich.club
apo në rrjetet tona sociale

Ju lutem CV-së tuaj të i bashkangjitni foto

Tags: chop sanwich