business

VOZITES (10)

 • star Publikuar: 21-11-2022
 • star Skaduar: 05-12-2022
Kompani Radio Taxi GETI
Kategori Taksi
Numri i pozitave 10

Radio Taxi GETI shpall konkurs për:

VOZITES (10 Vende)

Përgjegjësitë:

 • Vozitja e pasaxherëve sipas rregullave të brendshme të kompanisë
 • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
 • Mirëmbajtja e veturës
 • Respektimi i rregullores së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë patent shofer të kategorisë B (Minimum 3 vite)
 • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
 • Mosha e preferuar është nga 20-55 vite
 • Te ketë njohuri për qytetin e Prishtinës

Benefitet e punemarresit:

 • Kontratë pune afatgjate
 • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: +383 48 639 739 deri në ora 18.00.

Apo mund te dergoni CV-në email: radiotaxigeti@gmail.com

Shpalljet e fundit

Zyrtar/e për hulumtim të tregut

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Kontabilist/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 15-02-2023

PUNËTORË PËR MONTIMIN E RRETHOJAVE NG...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 01-03-2023

Poziv za prijavu - Obuka mekih veštin...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Thirrje për aplikim – Trajnim për aft...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Graphic Design Intern

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 28-02-2023

Menaxher/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Asistent/e të shitjes

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023