business

Splajser – punëtor i infrastrukturës së rrjetës në Kroaci

 • star Publikuar: 05-05-2023
 • star Skadon: 05-06-2023
Kompani PATELA GROUP
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Split
Shikime 3600

Patela Group është kompani multinacionale e cila selinë e saj e ka në Kosovë. Veprimtaria e saj është në fushën e teknologjisë informative Networking dhe Telekom. Është themeluar në vitin 2019 dhe për 3 vite ka arritur të jetë prezente në 3 tregje atë të Kosovës, Kroacisë dhe Norvegjisë. Është kompani e cila ka potencial të lartë në zhvillim të vetin dhe si rrjedhojë edhe të stafit të saj. Në qoftë se jeni ambicioz/e për arritje profesionale në karrierë dhe dëshironi të sfidoheni me qështje internacionale atëherë PATELA është vendi ku ju duhet të jeni.

Ju falenderojmë paraprakisht për interesimin tuaj.

CV-të mund ti dërgoni në email adresën hr@patelagroup.com

Në titullin e emailit tuaj ju lutem vendosne fillimisht “Pozitën” të cilën aplikoni pastaj “Emri dhe Mbiemri” i juaj.

Titulli:Splajser – punëtor i infrastrukturës së rrjetës në Kroaci
Përshkrimi i pozitës:Splajser – punëtor i infrastrukturës së rrjetës në Kroaci është përgjegjës për ekzekutimin e projektit të infrastrukturës së rrjetës FTTH.
Kërkesat për këtë pozitë:
 • Shkolla e mesme (e preferuar);
 • Përvojë e punës (e preferuar);
 • Aftësi të punojë në mënyrë të pavarur, duke menaxhuar ngarkesën e punës pa udhëzime të vazhdueshme;
 • Aftësi të mira analitike dhe vëmendje në detaje;
 • Aftësi të mira kordinuese me ekipin e adminitratës dhe operativës;
 • Aftësi të mira komunikative;
 • Aftësi të mira pune dhe energjik;
 • Njohuri në gjuhën Kroate niveli 2 – E preferueshme;
 • Njohuri në gjuhën Angleze niveli 2 – E preferueshme;
 • Aftësi të mira raportuese.
Departamenti përkatës:Departamenti i Operativës
Pozita superiore ku raporton:Menaxheri i Operativës së Projektit
Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:
 • Asiston në çdo qështje që kërkohen nga kompania;
 • Ekzekuton punët konform planit dinamik që i përcaktohet nga kompania;
 • Organizon të gjitha qështjet tjera administrative të ndërlidhura me projektin;
 • Krijon raportet e punës që i kërkohen nga kompania;
 • Raporton në baza të rregullta tek Menaxheri i Operativës së Projektit;
 • Kryen punë të tjera të cilat përcaktohen nga Menaxheri i Administratës së Projektit.
Trajnimet
 • Kompania organizon trajnimet e nevojshme për shfrytëzimin e aplikacionit të punës i cili kërkohet për ekzekutimin e punëve në terren;
 • Kompania organizon trajnime të nevojshme për ngritjen e aftësisë së punës.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023