Job

Kontabilist/e, Kuzhinjer/e, Picamen, Kamarier/e, Shites/e

AUTOHOF SHPK, shpallë vende të lira pune për këto pozita: 

1. Kontabilist/e - mundësisht me njohje të Gjuhes Gjermane (avantazh)

2. Kuzhinjer/e

3. Picamen

4. Kamarier/e

5. Shites/e 

Përvoja e punës është e preferueshme për të gjitha pozitat më lartë.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen në nr e telefonit: 049244500 apo në Viber dhe Whatsapp +491738307032

Po ashtu, në adresën: Km. 9 magjistralja Prishtinë - Ferizaj tek pompa AUTOHOF ish -ALpetrol