business

Project Manager, System Administrator, Network Engineers, Senior IT Help Desk, Tech Supporter, Customer Service

 • star Publikuar: 24-01-2023
 • star Skaduar: 23-02-2023
Kompani BET Group LLC
Kategori Teknologji Informative - ICT
Numri i pozitave 6

BET Group LLC are looking for fresh talents to join our team in our office in Ferizaj, Kosovo.

We are hiring:

 • Project Manager
 • System Administrator
 • Network Engineers
 • Senior IT Help Desk
 • Tech Supporter
 • Customer Service

Please send your CV to info@betshpk.com, Subject: Position Name, Only shortlisted candidates will be contacted.

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Auditor i Brendshëm, Zyrtar për Menax...

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 09-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023