business

Punëtor/e të Gjuhës Gjermane (5)

 • star Publikuar: 22-05-2023
 • star Skadon: 22-06-2023
Kompani Andi Communication
Kategori Qendra e Thirrjeve
Numri i pozitave 5
Vendi i punës Prizren
Shikime 7109

Keni njohuri te mira te gjuhes Gjermane dhe jeni ne kerkim te nje pune, atehere Andi Communication ka vende te lira pune dhe jeni te mireseardhur.

Ofrojme:

 • Kontrate te rregullt
 • Rroge Baze+Bonus
 • Ambient komfort per pune
 • Orari i punes prej 11:00-19:00 (15:00-16:00 pauza)
 • Fundjava Pushim

Kerkojme:

 • Njohuri te mira te gjuhes Gjermane
 • Aftesi te mira komunikuese me klient
 • Eksperienca e meparshme ne kete fushe eshte perparesi

Per informata shtese mund te lajmroheni ne Nr. +383-49-129-415

Ju Mirepresim!

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023