business

PASTIQERE (1), KAMARIER/E (2)

 • star Publikuar: 30-05-2023
 • star Skadon: 30-06-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Bohemian Sweets SH.P.K.
Kategoritë Prodhimtari
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Fushë Kosovë
Shikime 10835

"Bohemian Sweets" Sh.p.k. është kompani prodhuese e BIO ëmbëlsirave pa Sheqer dhe pa Margarin.

Për nevojat e zgjerimit të aktiviteteve "Bohemian Sweets" Sh.p.k. me seli në Rr: "Dardania" tek banesat e Apolonisë në Fushë Kosovë është duke zgjeruar stafin me pozita pune.

1 PASTIQERE

Pastiqerja bënë pregaditjen e ëmbëlsirave me fondant(marcipan).

Përshkrimi i vendit të punës:

Përgjegjësitë

 • Pergaditjen e ëmbëlsirave me porosi sipas kërkesave të klientëve,pregaditjen e porosive për klientët e jashtëm;
 • Bashkpunimin me antarët tjerë të ekipit të shitjes dhe të përkrahjes teknike;
 • Informimin me tendencat e tregut në fushën përkatëse;
 • Të jetë i gatshëm për punë me ndërrime.

Aftësitë e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale me fokus në shërbimin ndaj klientit.
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe vëmendje ndaj detajeve.
 • Njohja me trajtimin e pastiqeris ,ushqimit, dhe udhëzimet e tjera të restoranteve.

Edukimi dhe përvoja:
Edukimi shkollim I mesëm
Pervoja e punes se paku 3 vjeqare ne lemine e Pastiqerise ose te ngjajshme - Obligative

KAMARIER/E - 2 PERSONA

Përshkrimi i vendit të punës:

Përgjegjësitë

 • Mban klientët të informuar me artikujt e menusë dhe specialet ditore
 • Shpjegon artikujt e menusë për sa i përket përgatitjes, përbërësve dhe prezantimit
 • Përgjigjet pyetjeve në lidhje me ushqimin dhe artikujt e pijeve në menu
 • Bashkëpunon me stafin e kuzhinës për të përpunuar dhe përshpejtuar urdhërat e Porosive
 • Sigurohet që klientët janë të kënaqur me porositë e pranuara dhe shërbimet e juaja
 • Kontrollon periodikisht nevojat e klientit dhe i trajton menjëherë kërkesat e tyre
 • Të jetë i gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite),
 • Punë tjera sipas nevojës së pozitës së punë.
 • Preferohet diploma e shkollës së mesme
 • Prioritet banorët e Fushë Kosovës,
 • Njohuri dhe Përvojë
 • Njohja e standardeve të higjienës
 • Njohja e kodeve të ushqimit dhe shëndetit në punë
 • Të jetë në gjendje të lexojë rrjedhshëm dhe të flasë gjuhë zyrtare në Kosovë,
 • Njohuri e gjuhës Angleze - fillestare e obliguar
 • Fleksibël dhe i gatshëm për të punuar orare të ndryshme
 • Mosha e aplikantit: deri 30vjec.

Shkathtësitë dhe kompetencat kryesore

 • Shërbim i shkëlqyeshëm për klientët
 • Aftesi komunikimi
 • Puna ekipore
 • Saktësia dhe vëmendja ndaj detajeve
 • Ti kushtojë vëmendje urgjencave dhe prioriteteve

Mënyrat e Aplikimit:

1) Aplikacionet për punësim CV pranohen vetëm përmes e-mailit: sweets.bohemian@gmail.com;

Për informacione shtesë drejtohuni në numrin e telefonit: +38345825205 + Viber.

2) Vetëm kandidatët e rrethit të ngushtë do të ftohen për intervistë.

Aplikacioni mbetet i hapur më së largu deri më 30.06.2023, në ora 16:00.

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023