business

Inxhinier DevOps me njohuri për Linux, Ubuntu, Docker, Proxmox dhe Kubernetes

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 517

Inxhinier DevOps me njohuri për Linux, Ubuntu, Docker, Proxmox dhe Kubernetes

Ne kërkojmë një Inxhinier DevOps të përkushtuar me njohuri për Linux, Ubuntu, Docker, Proxmox dhe Kubernetes për të na ndihmuar në zhvillimin, mbajtjen dhe menaxhimin e mjeteve tona të infrastrukturës së softuerit. Si Inxhinier DevOps, ju do të punoni në bashkëpunim me ekipin tonë të zhvillimit të softuerit dhe të IT-së për të përmirësuar dhe automatizuar proceset tona të zhvillimit të softuerit.

Detyrat:

 • Konfigurimi dhe menaxhimi i infrastrukturës së serverit dhe mjedisit të zhvillimit të bazuar në Linux dhe Ubuntu
 • Automatizimi i proceseve të ndërtimit, testimit dhe vendosjes me Docker dhe Kubernetes
 • Sigurimi i disponueshmërisë, shkallëzueshmërisë dhe performancës së sistemeve
 • Zbatimi i masave të sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave
 • Bashkëpunoni me ekipe të tjera teknike për të integruar aplikacionet dhe sistemet
 • Këshillimi i menaxhimit për çështjet e arkitekturës së sistemit dhe strategjisë DevOps

Kërkesat:

 • Njohuri të shëndosha të konfigurimit dhe administrimit të serverëve dhe mjediseve të zhvillimit të bazuara në Linux dhe Ubuntu
 • Përvojë në automatizimin e proceseve të ndërtimit, testimit dhe vendosjes me Docker dhe Kubernetes
 • Njohuri të mira të shkallëzimit dhe optimizimit të performancës së sistemeve
 • Njohuri për të punuar me infrastrukturat cloud si Amazon Web Services ose Microsoft Azure si dhe meProxmox
 • Përvojë në zbatimin e masave të sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave
 • Pune ne grup dhe aftësi te mira komunikuese
 • Duhet te jete i Certifikuar me LPIC1 apo LPIC2

Mund te aplikoni duke dërguar CV-Ne bashku me dokumentacionin e nevojshëm ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te ciLen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punës dhe kërkesës vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023