business

SEKRETAR/E ZYRE (HOME OFFICE NË KOSOVË) ME NJOHURI TË GJERMANISHTES

 • star Publikuar: 16-01-2023
 • star Skaduar: 15-02-2023
Kompani Dolmetscherbüro Coli
Kategori Administratë
Numri i pozitave 1

SEKRETAR/E ZYRE (HOME OFFICE NË KOSOVË) ME NJOHURI TË GJERMANISHTES

Si një kompani e themeluar në vitin 2015 dhe në rritje të vazhdueshme, ne jemi në kërkim të punonjësve të përkushtuar për projektet tona, sepse punonjësit e kualifikuar dhe të motivuar janë baza e suksesit tonë. Me më shumë se 300 punonjës të pavarur në gjithë Gjermaninë, kompania jonë është një nga ofruesit më të rëndësishëm në industrinë përkthimeve në Gjermani.

Aktualisht jemi në kërkim të një sekretari/e për menaxhimin punëve të përditshme të zyrës me njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës gjermane në shkrim dhe të folur.

Fusha juaj e përgjegjësisë:

 • Menaxhimi i takimeve duke përdorur një sistem takimesh
 • Kujdesi ndaj klientit përmes telefonit dhe e-mail
 • Mirëmbajtja e bazës së të dhënave

Profili juaj:

 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës gjermane në të folur dhe të shkruar, niveli B2/C1 ose
 • Studimet e përfunduara të gjermanishtes
 • Njohuri në përdorimin e Microsoft Office (Access, Excel, Word, Outlook)
 • Shkathtësi në komunikim

Çfarë ne ofrojmë:

 • Punë nga shtëpia juaj (Home Office)
 • Kontratë të përhershme të punës
 • Sigurim i pajisjeve të nevojshme (Hardware)
 • Trajnim të detajuar
 • Pagë fikse prej 900 €/muaj dhe bonuse deri në 350 €/muaj (me B2)
 • Pagë fikse prej 1.000 €/muaj dhe bonuse deri në 350 €/muaj (me C1/studime)
 • 25 ditë pune pushim të paguar

Nëse ndiheni të adresuar, atëherë dëshirojmë t’ju njohim!

Ju lutemi na dërgoni aplikacionin tuaj me CV në bewerbung@dolmetscher.de

Kontakti përmes WhatsApp: +49 931 30699030

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Communication Manager

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023