business

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • star Publikuar: 02-06-2023
 • star Skadon: 16-06-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Perfect Clean
Kategoritë Mirëmbajtje
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 12812

Perfect Clean shpall konkurs:

Mirembajtese per fitnes (2)

Lokacioni: Prishtine

Vendi i punes: Lagjja Pejton dhe Royal Mall - Rruga B.

Kushtet e punes

Orari: 8 ore

Shujta (ushqimi) i siguruar nga kompania

Paga: 300 euro

Lokacioni: Prishtine

Vendi i punes: Lagjja Pejton dhe Royal Mall - Rruga B.

Kontakti: 048 577 773

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023