Për IPKO

IPKO Telekomunikimet, njihet si kompania e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë. E themeluar më 1999, IPKO është zhvilluar suksesshëm – nga ofruesi i parë i internetit në mbarë Kosovën – në një ndërmarrje moderne, që ofron spektër të plotë shërbimesh dhe përmbajtjesh të integruara në komunikime mobile, telefoni fikse, televizion kabllor digjital, internet dhe media.

IPKO njihet si një kompani moderne me shërbime të avancuara dhe ka një reputacion të një kompanie që kujdeset për klientët e saj. Si në sektorin shtëpiak, ashtu edhe në atë të bizneseve, inovacioni ynë shtrihet në të gjitha produktet dhe shërbimet, të cilat janë të disenjuara me kujdes që t’u përshtaten nevojave të ndryshme të konsumatorëve tanë.

Filozofia jonë e krijimit të planeve tarifore dhe ofertave të personalizuara për kërkesa të ndryshueshme të konsumatorëve tanë, me mënyra të ndryshme jetese, pasqyrohet në diversitetin e shërbimeve tona.

Me hyrjen e saj në treg, IPKO ka sjellë konkurrencë në tregun e telefonisë mobile dhe përfitime të shumta për konsumatorët. Depërtimi i telefonisë mobile IPKO në treg, ka ulur çmimet, ndërsa ka ngritur cilësinë e shërbimeve, në nivelin më të lartë të mundshëm.

Gjatë një viti operimi, IPKO ka arritur të mbulojë me rrjetin e telefonisë mobile, më shumë se 99.7 për qind të popullatës së vendit. Për më pak se një vit, telefonia mobile IPKO ka 35 për qind të tregut të telefonisë mobile në Kosovë, i cili gjithnjë është në rritje.

Pozitat e biznesit

Skaduar

Database Administrator

 • Publikuar: 09-02-2023
 • Skadon: 16-02-2023
Skaduar

Këshilltar/e për Shitje

 • Publikuar: 17-01-2023
 • Skadon: 29-01-2023
Skaduar

Bashkëpunëtor/e i/e Burimeve Njerëzor...

 • Publikuar: 28-10-2022
 • Skadon: 03-11-2022
Skaduar

Kontabilist/e në Departamentin e Fina...

 • Publikuar: 27-10-2022
 • Skadon: 04-11-2022
Skaduar

Bashkëpunëtor/e Profesional/e II në N...

 • Publikuar: 27-10-2022
 • Skadon: 30-10-2022
Skaduar

Praktikant/e në Njësinë e Inteligjenc...

 • Publikuar: 27-10-2022
 • Skadon: 04-11-2022
Skaduar

Udhëheqës/e i/e Njësisë për Shitje me...

 • Publikuar: 03-10-2022
 • Skadon: 10-10-2022
Skaduar

Praktikant/e në ekipin për menaxhimin...

 • Publikuar: 28-09-2022
 • Skadon: 04-10-2022
Skaduar

Analist/e i/e bazës së të dhënave afa...

 • Publikuar: 18-07-2022
 • Skadon: 24-07-2022
Skaduar

Praktikant/e në Qendrën e Thirrjeve

 • Publikuar: 18-07-2022
 • Skadon: 23-07-2022