Për Fortrade Ltd

Autorizuar dhe rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare, Mauritius (FSC), SEC-2.1B numri i tregtarit të investimeve: C183082.

Si inovatorë të specializuar në zhvillimin e platformave tregtare që janë teknologjikisht të avancuara dhe të lehta për përdoruesit, ne jemi të kënaqur që ofrojmë një gamë të gjerë instrumentesh tregtare që mbulojnë më shumë se 50 monedha dhe rreth 300 CFD të aksioneve, si dhe dhjetra tregues dhe mallra.

Qëllimi ynë gjithmonë ka qenë të bëjmë tregtimin online më të aksesueshëm, të këndshëm dhe përfundimisht fitimprurës! Pasioni ynë për inovacion dhe shërbim na ka mundësuar që të rritemi dhe të zgjerohemi në tregje të reja për të ofruar produkte për t’i shërbyer legjionit tonë në rritje të tregtarëve fillestar dhe me përvojë në të gjithë globin.

Pozitat e biznesit

Publikuar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 26-09-2023
 • Skadon: 10-10-2023
Skaduar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 11-09-2023
 • Skadon: 25-09-2023
Skaduar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 28-08-2023
 • Skadon: 11-09-2023
Skaduar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 07-08-2023
 • Skadon: 21-08-2023
Skaduar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 20-07-2023
 • Skadon: 03-08-2023
Skaduar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 30-06-2023
 • Skadon: 10-07-2023
Skaduar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 07-06-2023
 • Skadon: 21-06-2023
Skaduar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 22-05-2023
 • Skadon: 05-06-2023
Skaduar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 08-05-2023
 • Skadon: 22-05-2023
Skaduar

Salesperson (Account Manager)

 • Publikuar: 22-03-2023
 • Skadon: 05-04-2023