Job

Konferencen e radhes tradicionale per siguri kibernetike me theme - CYBER ZERO -

Shoqata Shqiptare Kibernetike ne bashkepunim me Findbug SHPK, Ambasaden Amerikane ne Kosove, Komunen e Prishtines dhe Agjensionin per Informim dhe Privatesi organizon konferencen e radhes tradicionale per siguri kibernetike me theme - CYBER ZERO - me sfidat dhe zgjidhjet me te reja ne fushen e sigurise kibernetike, privatesise dhe fact-checking.

Nder vite kemi sjellur expert vendor por edhe nderkombetare nga Facebook, Youtube and Google, Cisco, Fortinet, Checkpoint, Palo Alto e shume prodhues te njohur ne Kosove per te shpalusur experiencat e tyre me nje audience te gjere nga Kosova, Shqiperia, Macedonia dhe Mali i Zi.

Te ftuar ne konference do jene mbi 1000 pjesemarres, duke perfshire zyrtare nga Ministrite, Qeveria, Policia, Dogana, AKI, Institucionet Financiare, kompani te sigurimit, telekomunikimit, media, shoqeri civile nga Kosova dhe rajoni.

Konferenca Cyber Zero organizohet ne Janar 26-27, 2023 ne Klan Arena, Zona Industriale, Prishtine Dhe me daten 28 te GURI I KUQ, RUGOVE.

Ne kuader te konferences eshte edhe edicioni i 7 i gares 'THE DAY WHEN HACKING IS LEGAL' ku Ambasada Amerikane ne Kosove edhe sivjet ndan $20'000 per te hakeret etik ne kembim te raportimit te dobesive.

Eshte gara Red and Blue me nxenesit e Shkolles Digjitale, dhe cmimi Cyber Security Women Game Changer.

Me shume rreth Eventit:https://www.eventbrite.com/e/cyber-zero-kosovo-international-cyber-security-conference-tickets-421825289797
Facebook: https://www.facebook.com/albaniancyber