Register
X

Log in
X

Company Name

Fast Food 004

Phone Number

045/ 688 616

Company Place

Prishtinë

Kamarier (2), Banakiere (1)

Kamarier (2), Banakiere (1)

Information

Publish Date

11.10.2017

End Date

20.10.2017

Contact Person

Fadil Gashi

Categories

Hoteleri | Të tjera...

Job Places

Drenas | Fushë Kosovë | Podujevë | Prishtinë | Skenderaj

Job Description

Fast Food 004, shpall konkurs per:

Dy kamarier dhe nje banakiere me orare te plote.

Konkursi eshte i hapur deri me daten 20.10.2017.

Te gjithe te interesuarit te lajmerohet cdo dite pune nga ora 09;00 deri me 16;00.

Numrat kontaktues:

045/688 616
044/622 679.

Advertising
Advertising
Facebook