Register
X

Log in
X

Company Name

Bambus Group

Phone Number

045602290

Company Place

Prishtinë

Intervistues/e në gjuhën Gjermane, Suedeze dhe Franceze

Intervistues/e në gjuhën Gjermane, Suedeze dhe Franceze

Information

Publish Date

09.10.2017

End Date

23.10.2017

Categories

Call Center

Job Places

Drenas | Ferizaj | Pejë | Prishtinë

Job Description

"Bambus Group" shpall vende të lira të punës për Intervistues/e në gjuhën Gjermane Suedeze dhe Franceze në Prishtinë, Pejë, Drenas dhe Ferizaj

Ofrojmë:

- Ambient miqësorë dhe modern të punës
- Orarë fleksibil mundësi pune part dhe full time prej 08:00 deri 21:00
- Ngritje profesionale dhe projekte atraktive
- Pagesë fikse 3,00 €/ora dhe bonuse sipas performancës

Kërkesat:

- Njohuri të shkëlqyeshme në gjuhën Gjermane
- Shkathëtesi te mira të komunkimit me klientë
- Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit
- Gatishmëri për punë ekipore dhe vetë inciative

Bambus Group fton të gjithe të interesuarit të plotesojnë aplikaconin online në web faqën: www.bambusgroup.com/jobs ose dërgoni CV-ne ne e-mail adresen: info@bambusgroup.com për informata na kontaktoni në 045/ 602-290 ose 049/ 415-111

Bambus Group është ekskluzivisht e specializuar në kryerjen e intervistave për qëllime të hulumtimit të tregut (Market Research) në tregun ndërkombetar dhe bashkëpunon me institute me renome në Evropë.

Konkursi është i hapur deri në datën: 23.10.2017

NXITONI behuni pjesë e rritjes së Bambus Group

Advertising
Advertising
Facebook