Register
X

Log in
X

Company Name

BSCK

Phone Number

038 247 982

Company Place

Prishtinë

TRAJNIME FALAS NË FUSHËN E NDËRMARRËSISË

TRAJNIME FALAS NË FUSHËN E NDËRMARRËSISË

Information

Publish Date

09.10.2017

End Date

13.10.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

TRAJNIME FALAS NË FUSHËN E NDËRMARRËSISË

Business Support Center Kosovo (BSCK) ofron mundësi trajnimi falas për trajnime në fushën e ndërmarrësisë për personat në nevojë, në kuadër të Projektit "Ri-integrimi i individëve të riatdhesuar dhe pengimi i migrimit ilegal të grupeve në nevojë", i cili financohet nga DIMAK/ GIZ.

Qëllimi i projektit është të parandalojë tendencat e migracionit dhe të mbështesë përmirësimin e kushteve të jetesës së individëve në nevojë në 6 komuna të Kosovës (Ferizaj, Prizren, Gjakovë, Podujevë, Vushtrri dhe Fushë Kosovë), duke lehtësuar qasjen e tyre në biznes, vetëpunësim dhe punësim të qëndrueshëm, përmes trajnimeve në grupe dhe këshillimeve individuale, në fushat si:

a) Ndërmarrësi (3 ditë),
b) Biznes plan dhe Marketing (4 ditë),
c) Planifikim financiar (3 ditë).

Trajnimet në grupe do të fillojnë me datë 06/Nëntor/2017, ato do të mbahen në komunat e lartpërmendura, dhe secili grup trajnimi do të zgjasë 10 ditë. Pas përfundimit të trajnimeve në grupe, secili përfitues do përfitoj nga 10 orë konsulencë individualisht.

APLIKONI ONLINE (https://goo.gl/forms/CSLjKrwVbtu5jQ3x2) (formë e sugjeruar e aplikimit) apo, aplikoni duke shkarkuar aplikacionin dhe ndjekur hapat e duhur (mos apliko në të dy opcionet, zgjedh njërin opcion)

Aplikacioni:(Kliko ketu...)

Aplikacionin e plotësuar duhet ta dërgoni në adresën elektronike/ email: trajnime@bsckosovo.org , apo fizikisht në zyrat e BSCK-së, adresa: Rr. " Kosta Novakoviq" (Pejton afër Europrinty), Kati 1, nr.2, 10000 - Prishtinë, Republika e Kosovës. Tel: 044693564, 044816773 dhe 049557656

Data e fundit për aplikim është 15 Tetor 2017!

Expired

Advertising
Advertising
Facebook