Register
X

Log in
X

Company Name

PRO LIFE PHARMA shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Përfaqësues Mjekësorë

Përfaqësues Mjekësorë

Information

Publish Date

06.10.2017

End Date

15.10.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

PRO LIFE PHARMA shpk, kompani e re në tregun farmaceutik, në kuadër të zhvillimit kërkon të punësojë

Përfaqësues Mjekësorë

Përgjegjësitë:

  • Promovon produktet e kompanisë dhe është përgjegjës mbi shitjet sipas planit
  • Zhvillimin dhe përmirësimin e njohjes së kompanisë dhe produkteve
  • Përgatit plane veprimi për të identifikuar klientë të rinj, planifikon numrin e kontakteve të reja si dhe kërkon informacion për të përcaktuar potencialin e tyre

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë mbaruar arsimin e lartë (Mjekësi e Përgjithshme, Stomatologji, Infermieri, Farmaci, Bio-Kimi)
  • Aftësi shumë të mira negociuese dhe komunikuese
  • Eksperienca përbën avantazh
  • Të ketë njohuri të mira kompjuterike, paketa office
  • Të ketë aftësi shumë të mira analitike
  • Aftësi vendimarrëse 
  • Patentë e klasit B

Të gjithë aplikantët që plotësojnë kushtet e mësiperme mund të dërgojne CV e tyrederi me datë 15.10.2017 me email: contact_ks@prolifepharma.al

CV-të duhet të dërgohen vetëm në Anglisht, të tjerat nuk mirren parasyshë

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë!

Expired

Advertising
Advertising
Facebook