Register
X

Log in
X

Company Name

A.T. Easy Fly

Phone Number

038 249 909, 038 249 908

Company Place

Prishtinë

Agjent udhëtimesh

Agjent udhëtimesh

Information

Publish Date

05.10.2017

End Date

20.10.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

A.T. Easy Fly, shpall konkurs per Agjent udhëtimesh.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për të konkuruar janë këto:
- Njohja e gjuhës angleze është obligative,
- Të jetë komunikativ, të jetë i shkathët dhe të punoj në ekip,
- Të ketë përvojë pune 2 vjeçare.

Lutemi që CV-të tuaja ti dërgoni në këtë e-mail: info@easy-fly.eu

Do të kontaktohen vetëm personat të cilët i plotësojnë këto kushte.

Konkursi eshte i hapur nga data 05.10.2017 deri me 20.10.2017

Advertising
Advertising
Facebook