Register
X

Log in
X

Company Name

Agro Trade Sh.p.k

Phone Number

038 716 000

Company Place

Prishtinë

Asistente Administrative

Asistente Administrative

Information

Publish Date

30.09.2017

End Date

14.10.2017

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozita: Asistente AdministrativeKualifikimiet:
Diplomë Universitare
, pervojë pune, 
aftësi komunikuese dhe aftësi pune ne ekip
, zotërimi i shkëlqyer i Gjuhes Angleze në të folur dhe në te shkruar është i obligueshëm
, zotërimi i Gjuhës Serbe-kroate është përparësi, 
njohuri të shkëlqyeshme në përdorim të kompjuterit , njohhri profesionale në fushën administrative.Lusim ato që plotësojnë kushtet e lartpërmedura të dërgojnë CV me një fotografi ne e-mail: agrotradepr@gmail.comVetëm kandidatet e perzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Afati për aplikim deri me 14.10.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook