Register
X

Log in
X

Company Name

Balmons Sh.P.K

Phone Number

+39 3939676987

Company Place

Prishtinë

Sekretar/e dhe Ndihmes Administrativ (2)

Sekretar/e dhe Ndihmes Administrativ (2)

Information

Publish Date

28.09.2017

End Date

15.10.2017

Contact Person

Barbara Poggiali

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Balmons Sh.P.K, shpall konkurs per:

Sekretar/e dhe Ndihmes Administrativ (2 Pozita)

Puna eshte part-time.

Njeri/a do te punoje nga e Hena ne te Premte nga ora 09:00 deri ne ora 13:00 dhe tjetri/a do te punoj nga e Hena - Premte nga ora 16:00 deri ne ora 20:00. 

Personi duhet te kete njohuri te pergjithme te gjuhes Italiane dhe Angleze.

Lloji i punes: Sekretari dhe Administrate.

Arsimi: Shkolla e mesme e preferueshme te kete te mbaruar ne drejtimin ekonomik. 
 
Mosha: E preferueshme jo me shume se 30 vjec/e.

E-mail: poggiali@justiceconsulting.it

Nr. Kontaktues: +39 393 9676987.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook