Register
X

Log in
X

Company Name

KING SECURITY SH.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Sigurim Fizik (50), Agjent Marketingu (2)

Sigurim Fizik (50), Agjent Marketingu (2)

Information

Publish Date

14.03.2017

End Date

30.03.2017

Categories

Sigurim Fizik | Marketing | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: Sigurim Fizik – 50 persona

Kualifikimet e kërkuara:

-Diplomën e shkollës së mesme
- Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
-Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: king-security@hotmail.com .

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 30.03.2017,ora 16:00!

----------------------------------------------------------------------------

Agjent Marketingu – 2 persona

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

-Diplomën e shkollës së mesme
- Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
-Aftësi të shkëlqyera komunikimi 
-Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil
- Të kenë përvojë pune në Fushën e Marketingut, Marketing Direkt, Agjent i Shitjes dhe të ngjajshme
- Aftësi të mira kompjuterike.

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 30.03.2017,ora 16:00!

Advertising
Advertising
Facebook