Register
X

Log in
X

Jobs

Vende Pune (6)

Publish Date:24.04.2014
End Date:28.04.2014

Pejë

Infermire (4), Ass Teknike

Publish Date:24.04.2014
End Date:02.05.2014

Prishtinë

Drejtor i Drejtoratit për Promovimin e Sektorit Privat

Publish Date:24.04.2014
End Date:06.05.2014

Prishtinë

Zyrtar i lartë për kthim

Publish Date:24.04.2014
End Date:05.05.2014

Prishtinë

Zyrtar për Akreditim, Monitorim të Mediave dhe Protokoll

Publish Date:24.04.2014
End Date:05.05.2014

Prishtinë

National Human Rights Legal Officer

Publish Date:24.04.2014
End Date:05.05.2014

Prishtinë

Arkitekte

Publish Date:24.04.2014
End Date:30.04.2014

Prishtinë

Analist Kreditor

Publish Date:24.04.2014
End Date:01.05.2014

Skenderaj

Praktinkant/e - Asistent/e Ekzekutive

Publish Date:22.04.2014
End Date:30.04.2014

Prishtinë